The Bachelorette

Vanaf vandaag kun je Gaby Blaaser zien in haar zoektocht naar de liefde. Het eerste seizoen van De Bachelorette begint op Videoland vol met romantische dates, 18 hunks en moeilijke keuzes. Wie wordt Gaby's ware liefde?

Sprookje

De actrice verklapt aan BuzzE dat we in het programma haar 'echte kant' gaan zien. "Ik heb eigenlijk twee kanten: de social media-versie en deze. Nu gaan mensen zien hoe ik echt ben", vindt ze. "Niemand kent mij echt. Dat gaat nu anders zijn." Behalve de 18 hunks die vechten om het hart van Gaby, zien we de actrice dus ook zoals we haar nog nooit eerder zagen! De actrice vond de opnames zelf geweldig en ze noemt haar Bachelorette avontuur een heus sprookje. Vindt Gaby haar prins op het witte paard?

 

Succesformule

De Bachelorette is al jaren DE datingshow van Amerika. En nu nemen wij deze succesformule over! Een vrouw + 18 hunks + een hele hoop rozen = topvermaak! Gaby Blaaser mag het balletje aftrappen en gaat als eerste vrouw in Nederland het Bachelorette-avontuur aan. Haar mannelijke voorgangers ging het niet zo goed af, dus het is de vraag of het programma haar wel helpt de liefde te vinden. 

Article continues after the ad

De Bachelorette krijgt iedere woensdag een nieuwe aflevering op Videoland.