White Lines

Netflix pompt de ene na de andere Original-serie eruit. Ook vandaag staat er weer een nieuwe show op het programma. De makers van La Casa de Papel en The Crown komen met White Lines.

Wat zien we in White Lines?

Zoe Walker laat haar rustige leventje achter en gaat terug naar Ibiza om de moord van haar broer op te lossen. De dj verdween 20 jaar geleden op mysterieuze wijze en Zoe vertrouwt de zaak helemaal niet. De vrienden van haar broer zijn niet te vertrouwen en de politie staakt het onderzoek wel heel snel... Zoe stuit tijdens haar onderzoek op duistere geheimen, leugens, dansclubs en drugs. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen waar de titel dan op slaat. De serie staat niet voor niets in onze week top 5!

 

La Casa de Papel

Álex Pina boekte eerder succes als schrijver van de La Casa de Papel. De geruchten van een spin-off van deze hitserie gingen al de ronde, maar het lijkt er nu op dat hij zijn handen al vol had met dit project. Hij gooit het dit keer over de Engelse boeg en slaat de handen ineen met het Britse team achter The Crown. Wat denken jullie, wordt het net zo tof als het verhaal over el professor? 

Alle 10 afleveringen van White Lines staan nu op Netflix! 

Article continues after the ad