Virgin River seizoen 2

Yaasss! De ultieme romantische Netflix-dramaserie Virgin River keert ein-de-lijk weer terug in onze levens. Seizoen 2 staat vanaf NU online. 

Article continues after the ad

Verpleeg- en verloskundige Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge) leek aan het einde van seizoen 1 helemaal klaar met Virgin River en haar inwoners, maar in seizoen 2 keert ze gewoon weer terug hoor. No worries

Lekker veel drama en romantiek

In dit heerlijke, tikkie Hallmark-achtige tafereel vliegen de dramatische wendingen je om de oren. Seizoen 2 zal vooral draaien om Mel en haar relatie met veteraan Jack (Martin Henderson). De twee ontwikkelen steeds meer gevoelens voor elkaar, maar Jack verwacht een kind met Charmaine! Hij vindt Charmaine echter geen girlfriend material, maar het is allemaal niet bevorderlijk voor zijn relatie met Mel, die straks - om het awkward-gehalte nog maar even op te voeren - het kind van Jack bij een andere vrouw ter wereld gaat brengen.

 

Seizoen 3

Wie alle nieuwe afleveringen er vandaag nog lekker doorheen jast, hoeft niet direct in een zwart gat te vallen. Je hebt al iets om naar uit te kijken want Netflix maakte eerder al bekend dat er ook nog een derde seizoen komt. De boekenreeks waar Virgin River op gebaseerd is, van schrijfster Robyn Carr, telt inmiddels 20 (!) delen dus we zijn voorlopig nog lang niet klaar.