The Princess Switch: Switched Again, Netflix

Na het succes van The Princess Switch moest er natuurlijk wel een tweede film komen. Vandaag kunnen we eindelijk genieten van de kerstfilm The Princess Switch: Switched Again met High School Musical-ster Vanessa Hudgens.

De actrice gaat, zoals de titel Switched Again al verklapt, opnieuw ruilen: Dit keer speelt ze niet twee verschillende personages, maar drie! Het is twee jaar geleden dat de banketbakker Stacy en hertogin Margareth van plek wisselden. Wanneer Margaret onverwacht de troon erft in Montenaro en het moeilijk krijgt met Kevin, is het aan haar dubbelganger Stacy om de dag te redden voordat partygirl Fiona, de nieuwe lookalike, hun plannen gaat dwarsbomen.

Princess Switch 3

Er waren al geruchten over een derde deel van The Princess Switch, niemand minder dan Vanessa zelf geeft nu antwoord. In een interview met Entertainment Tonight zie je haar even denken, maar er komt inderdaad een derde deel. Ze laat weten dat er nog niks gefilmd is. “We moeten de kerstsgeest in leven houden!”, aldus Vanessa.

Article continues after the ad

Speelt ze dan VIER rollen in één film?! “Nee, oh God nee! Die roddel wil ik meteen uit de wereld helpen. Daar moet niemand op hopen.”

Voor nu dus eerst het tweede deel, die je vanaf vandaag op Netflix kan zien.