Never Have I Ever seizoen 2

Veeg je agenda maar leeg. We weten precies wat jij de komende dagen gaat doen: Never Have I Ever bingen. Het tweede seizoen van de Netflix-hit staat nu online!

Article continues after the ad

De tiener-romcomserie, afkomstig uit het hilarische en geniale brein van The Office-actrice Mindy Kaling, gooide hoge ogen met seizoen 1. De verwachtingen voor seizoen 2 zijn natuurlijk rete hoog. Gelukkig is het verhaal weer net zo adorkable.

*Let op: spoilers voor Never Have I Ever seizoen 1 incoming!*

Waar gaat seizoen 2 van Never Have I Ever over?

Het liefdesleven van de Indiaas-Amerikaanse tiener Devi (Maitreyi Ramakrishnan) staat helemaal op zijn kop! Ze ging in de laatste aflevering van de eerste reeks zoenen met Ben (Jaren Lewison) en dat zorgt ervoor dat ze in seizoen 2 opeens twee vriendjes heeft. Want natuurlijk hebben we ook nog Paxton (Darren Barnet). Samen met haar twee besties probeert ze uit te zoeken voor wie ze moet kiezen - of ze houdt het gewoon lekker bij twee vriendjes voordat ze mogelijk naar India moet vertrekken. Hoe dan ook: de #TeamBen en #TeamPaxton-posts vliegen ons de komende dagen om de oren!

Wie keert er terug?

Devi's vriendinnen Eleanor (Ramona Young) en Fabiola (Lee Rodriguez) keren uiteraard terug voor de nodige mental support. Natuurlijk zijn haar zus (Richa Moorjani) én haar iconische moeder (Poorna Jagannathan) er ook weer bij. Gelukkig maar.


Benieuwd naar meer verse Netflix-content? Kijk hier welke films en series in juli naar Netflix komen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.