Lucifer op Netflix
Source
Netflix

Ons favoriete hete duiveltje Tom Ellis keert vandaag terug op Netflix met seizoen 5 van Lucifer! De nieuwe afleveringen staan inmiddels online.

Article continues after the ad

En het belooft weer episch te worden, mede vanwege deze bizarre twist.

Lucifer seizoen 5

De Lucifans onder ons staan voor een duivels dilemma: gaan ze de afleveringen meteen helemaal verslinden, of wachten ze tot de rest van het seizoen ook online staat? Dit vijfde seizoen van Lucifer bestaat namelijk uit twee delen. Het is nog niet bekend wanneer dat tweede deel op Netflix komt, maar... wie houden nu eigenlijk voor de gek? Natúúrlijk ga je meteen je tanden zetten in die eerste acht afleveringen!

Waar gaan de nieuwe afleveringen over?

In seizoen 5 maken we kennis met Luci's tweelingbroer Michaël die zich voordoet als de geliefde duivel. Dat werd al verklapt in de trailer hierboven! Blijkbaar kon dat gewoon aangezien en nog veel meer, mogelijke grotere plottwists in zitten. Ook mogen we ons voorbereiden op een speciale muzikale zwart/wit aflevering. Hierin vertelt Lucifer aan Trixie hoe hij in de jaren 40 voor het eerst naar Los Angeles kwam. En, last but not least, Lucifers dear old dad, God himself, krijgt eindelijk een gezicht in de vorm van acteur Dennis Haysbert. Lees hier alles dat je moet weten voor je aan seizoen 5 begint.

Seizoen 6

Netflix toverde laatst nog een duveltje uit een doosje met de grote verrassing dat er hierna gewoon nog een Lucifer-seizoen aankomt! Eerder kondigde Netflix nog aan dat seizoen 5 het laatste seizoen zou zijn, maar daar zijn ze gelukkig op teruggekomen.