Viola Davis in How To Get Away With Murder seizoen zes

Ruim een jaar na de première in de VS is het eindelijk zover: ook in Nederland kunnen we nu genieten van het zesde en laatste seizoen van How To Get Away With Murder.

Dit is wel een van de meest verrassende drops die Netflix ooit heeft gedaan. Plotseling staat het zesde seizoen tussen het aanbod, maar niet dat we het erg vinden, in tegendeel! Het laatste seizoen kwam vorig jaar al ten einde op de Amerikaanse tv en kunnen we nu ook ein-de-lijk in één ruk bingen. Ons zie je de komende dagen niet meer!

Angst en schuldgevoel

HTGAWM volgt al vijf seizoenen lang professor Annalise Keating (Viola Davis), die lesgeeft in het vak ‘Hoe kom je weg met moord’. De kennis die de leerlingen opdoen komt plotseling wel heel erg van pas als de klas verstrikt raakt in een moord die de hele universiteit op zijn kop zet. Het laatste deel volgt hun laatste jaar en is nog steeds gevuld met angst en schuldgevoel.

Article continues after the ad

Laatste seizoen

Het is tijd om afscheid te nemen van Annalise en co, want een zevende seizoen zit er écht niet in. Ondanks dat fans graag meer moord wilde zien, stopte de serie na seizoen zes. Dat werd in 2019 bevestigd door de Amerikaanse zender ABC, die de serie uitzendt. 

Op zoek naar meer binge-waardige misdaadseries? Check dan deze lijst vol met verborgen crime parels.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.