Eliza Taylor als Clarke Griffin en Bob Morley als Bellamy Blake in The 100

Bij deze even een vriendelijke reminder! Door de exclusieve deal met Netflix kun je vanaf vandaag namelijk al genieten van de eerste aflevering van het zevende seizoen van The 100!

Laatste seizoen The 100 eindelijk op Netflix

We hebben er een hele poos op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van The 100 is van start gegaan op Netflix. Dit zevende seizoen wordt wekelijks geüpdatet met een nieuwe aflevering. Dat betekent dat je dus helaas niet in één keer lekker door kunt bingen…

De spannende trailer voor The 100

Wat er precies gaat gebeuren in het zevende seizoen van The 100 bleef lange tijd een goed bewaard geheim. De vraag is of hoofdrolspeelster Clarke Griffin en haar vrienden de rust en het geluk zullen vinden waar ze zo naar verlangen... Of dat ze met nog meer avonturen te maken krijgen. De trailer die The CW eerder deze maand dropte, maakte wat dat betreft een hoop duidelijk!

Article continues after the ad

Er komt een The 100 prequel aan

Dikke tranen huilden we, toen The CW bekendmaakte dat The 100 na het zevende seizoen zou stoppen… De zender trekt echter niet zomaar de stekker uit de hit, en werkt aan een prequel. Als het goed is, zit er een soort ‘springplank’ in het laatste seizoen, die verwijst naar de nieuwe The 100-serie. We zijn benieuwd!