Fifty Shades Darker, Netflix

Kruip vanavond op de bank met je liefje, want het tweede deel van de Fifty Shades-trilogie staat op Netflix! Dat de erotische film naar de streamingdienst kwam was al bekend, maar nu hoef je gelukkig niet langer te wachten!

Voor het eerste deel van de trilogie moet je naar Videoland gaan. Netflix heeft ‘m een aantal maanden geleden helaas verwijderd. 

Een stuk darker

In deze film uit 2017 wil Anastasia Steele (Dakota Johnson) een nieuwe start maken, maar dat laat Christian Grey (Jamie Dornan) niet zomaar gebeuren. Hij probeert haar over te halen om hun relatie een nieuwe kans te geven. Terwijl het koppel werkt aan het terugkrijgen van elkaars vertrouwen, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, die vastbesloten zijn om zijn leven te ruïneren.

Article continues after the ad

The Mister

Na drie delen in de Fifty Shades-reeks bracht E.L. James vorig jaar een nieuw boek uit: The Mister. De schrijver heeft getekend voor een filmversie van het boek, die Universal gaat maken.

Wat er verder nieuw is op Netflix lees je hier. Helaas verdwijnen er elke week ook een hoop titels. Deze keer zijn dat de films en series op dit lijstje.

Fifty Shades Darker is nu te zien op Netflix.