Elite Seizoen 4 op Netflix

Vandaag is het vierde seizoen van Élite in première gegaan bij Netflix. De zomervakantie mag dan wel voor de deur staan, dit nieuwe schooljaar kon ons niet vroeg genoeg beginnen!

Las Encinas

De scholieren Samuel, Nadia en Christian verruilen hun school in een arbeidersbuurt voor het (schijnbaar) deftige Las Encinas. Een wereld van verschil, want dit is de meest exclusieve privéschool van Spanje. Maar de komst van de nieuwkomers zorgt voor veel spanning tussen de studenten… met gruwelijke gevolgen!
 


Élite: Seizoen 5

De eerste reeks van Élite was direct een hit. Het duurde dan ook niet lang voordat Netflix meerdere seizoenen bestelde van deze zonovergoten dramaserie vol drama, misdaad en intrige. Sterker nog, voor de première van Seizoen 4 maakte de streamingdienst al bekend dat er werd gewerkt aan het vijfde deel van deze Spaanse hitserie.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Nieuwe studenten

Maar eerst kunnen we dus genieten van Élite: Seizoen 4. Sinds vandaag staan alle acht afleveringen van het nieuwste hoofdstuk online. Hierin verwelkomt Las Encinas niet alleen enkele nieuwe studenten, maar ook een nieuwe directeur. Maar of dat de rust terugbrengt in de schoolgangen?

Deze films en series verschenen deze week ook op Netflix.