Taron Egerton in Rocketman

Slinger Netflix maar lekker aan! Vanaf vandaag kun je genieten van de spetterende fantasy-musical Rocketman, over het leven van Elton John!

Rocketman volgt het levensverhaal van Reginald Dwight, beter bekend als de flamboyante artiest Elton John (Taron Egerton). De talentvolle jongen beleeft een absoluut miserabele jeugd dankzij zijn ongeïnteresseerde vader en ijskoude moeder. Johns ontluikende homoseksualiteit zorgt voor problemen in het conservatieve Groot-Brittannië, en hij verwart de interesse die mensen tonen in zijn talent (en vooral geld!) met ware liefde.

Als Elton John de grip op de realiteit helemaal kwijt lijkt te raken, wordt hij met beide benen op de grond gezet.

Article continues after the ad

Rocketman op Netflix

Rocketman wordt genoemd als één van de beste films van 2019. De film won een Oscar én Golden Globe voor de titelsong (I’m Gonna) Love Me Again, en Taron Egerton won een Globe voor de rol van Elton John.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Mocht je vanwege je religieuze overtuiging (ofzo) geen Netflix-abonnement willen, dan heb je geluk! Op vrijdag 6 augustus wordt Rocketman uitgezonden op Spike, vanaf 20:30 uur.

Nieuw op Netflix

Rocketman is één van de meest prominente nieuwe titels op Netflix, maar natuurlijk verscheen er afgelopen week nog veel meer op het streamingplatform. Wat denk je van The Good Liar, Outer Banks seizoen 2 en de hysterische actiekomedie The Last Mercenary? In augustus komt daar ook nog het nodige bij: hier vind je de hele lijst. Als je zin hebt in een andere muziekfilm, maar je weet nog niet precies welke, dan is dit een belangrijk lijstje.