Community

Het is geen 1 aprilgrap, Netflix zet écht alle (!) seizoenen van de hilarische komedieserie Community online. Vanaf nu hebben we er een nieuwe binge-serie bij!

Greendale Community College

Volwassenen gaan soms ook nog naar school. Op het Greendale Community College is iedereen welkom die om wat voor reden dan ook nog een opleiding wil volgen. Een gescheiden moeder, een advocaat die weer hogerop probeert te komen, wie dan ook! Een groep buitenbeentjes vormt al gauw een studiegroep en gaat het Community-avontuur met elkaar aan.


Dean

Greendale is niet een alledaagse school. Zowel de rector als de docenten hebben een... euhm, unieke persoonlijkheid. De studiegroep krijgt het regelmatig aan de stok met deze bizarre Greendale-werknemers. Gelukkig maar, de botsende karakters zijn om te gieren!

Article continues after the ad

Een Community-film??

De makers van Community wisten 6 seizoenen eruit te pompen voordat ze in 2015 stopten doordat de serie van NBC werd overgenomen door Yahoo! Screen, waarvoor kort daarna het doek viel. Het gerucht gaat dat de cast nog een afsluitende film wil maken. Dat zou heel vet zijn! Laten we hopen dat Donald Glover in zijn drukke acteer- en muziekcarrière een gaatje weet te vinden voor zijn Community-collega's.

Benieuwd wat er in april nog meer op Netflix verschijnt? Bekijk hier het overzicht!