The Hollywood Reporter meldt dat Riverdale-baas Roberto Aguirre-Sacasa werkt aan een reboot van Pretty Little Liars!

In Pretty Little Liars is een vriendinnenclubje totaal van slag als het populairste lid van het groepje verdwijnt: Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse). De meiden Aria (Lucy Hale), Spencer (Troian Bellisario), Hanna (Ashley Benson) en Ashley (Shay Mitchell) werden vervolgens geterroriseerd door ene A. die alles van ze af lijkt te weten.

Na zeven seizoenen moord en doodslag (en twaalf verschillende identiteiten van A.) kwam Pretty Little Liars in 2017 tot een einde (eerlijk gezegd íets later dan gewenst). Hoofdrolspelers als Lucy Hale, Tyler Blackburn en Shay Mitchell waaierden vervolgens uit naar andere grote tv-shows.

Article continues after the ad

Aguirre-Sacasa werkt aan een reboot, maar de plannen zijn nog niet zo concreet dat er al een televisiezender aan gekoppeld wordt. Aangezien de show door Warner Bros. TV gemaakt wordt, zou het kunnen dat het om een HBO (MAX)-serie gaat. Voor zover bekend krijgt de vernieuwde Pretty Little Liars een compleet nieuwe cast en verhaallijn. Eerder werd geprobeerd om de serie via spin-offs door te laten lopen, maar Ravenswood en Pretty Little Liars: The Perfectionists werden na één seizoen gecanceld.

Pretty Little Liars werd dit jaar jammerlijk van Netflix verwijderd, maar fans van bizarre mysteries kunnen ook prima uit de voeten met Get Even!