Married at First Sight 2021

Het vorige Married at First Sight-seizoen was allesbehalve succesvol als het gaat om liefdesmatches, maar door markante kandidaten als 'Sjetal' was het wél een sensationeel succes voor de kijker, die elke week weer werd getrakteerd op onderlinge irritaties, ongemakkelijke momentjes op liefdestrips of de oprecht liefdevolle momenten. Het nieuwe seizoen belooft net zo'n spektakel te worden!

Article continues after the ad

RTL dropte zojuist namelijk de eerste trailer, of nou ja, teaser, voor de nieuwe reeks, opnieuw gepresenteerd door Carlo Boszhard. En... niet iedereen heeft het naar zijn zin. 

Vliegtuig pakken

Hoewel we vast en zeker weer wat tedere en liefdevolle momentjes gaan zien, en hopelijk ook een échte match die ook na de show aanhoudt, schiet cupido heus niet altijd raak. "Het is zo alles wat ik gewoon niet had gehoopt dat het zou lopen", horen we één kandidaat al huilend zeggen. Aii... "Het liefst pak ik het vliegtuig en ga ik naar huis."


Nieuw element

Married at First Sight is het Kopen Zonder Kijken op date-gebied. Deelnemers worden wetenschappelijk gekoppeld en zien elkaar voor het eerst in een trouwzaal waar ze ook daadwerkelijk het ja-woord aan elkaar moeten geven. Nieuw dit seizoen is het 'koppelweekend'. Dan kunnen de zes kersverse echtparen ervaringen met elkaar uitwisselen. Het doel is om te ontdekken of de stellen elkaar echt voor eeuwig trouw blijven of dat de advocaten alweer de echtscheidingspapieren kunnen uitprinten.

Married at First Sight is vanaf 5 januari iedere maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.