Chris Pine zorgde eerder deze maand voor een storm(pje) in een glas water: hij ging full frontal in Netflix-film Outlaw King. Deze acteurs gingen hem voor en flashten hun Hollywood-wood.

Leonardo DiCaprio

De piepjonge Leo gooit in onderstaande scène uit Total Eclipse (1995), over de verboden liefde tussen twee kunstenaars, zijn kleren uit. We vangen - héél goed spieken - een glimp op van Leo's jongeheer.
 

More content below the advertising

 

Ben Affleck

Lil' Ben dook op in de stomende douche-scène in Gone Girl. Die afschuwelijke rug-tattoo waren we meteen vergeten.
 

Jason Segel

Romcom Forgetting Sarah Marshall waren we al even vergeten, maar Jason Segel (Marshall uit How I Met Your Mother) verdient toch een plekje in deze lijst. Hij ging namelijk poedeltje naakt. Go Jason!
 

Michael Fassbender

Shame ooit gezien? We kunnen beter vragen: heb je de penis van Michael Fassbender ooit gezien? De buzz rond deze fantastische dramafilm over een seksverslaafde man ging namelijk vooral over Michaels indrukwekkende schlong.
 

Viggo Mortensen

Viggo Mortensen laat zijn Willy vrij in The Indian Runner én Eastern Promises. Beiden vrij heftige films over mannen met problemen. Enfin, over één ding hoeft Viggo zich in ieder geval geen zorgen te maken!
 

Mark Wahlberg

Oké, deze is misschien niet helemaal eerlijk. Het gaat hier namelijk om een nepperd uit Boogie Nights. Toch blijft de prothetische-penis van pornoster Dirk Diggler, gespeeld door Mark Wahlberg, een van de grootste cinema-piemels aller tijden!
 

Jason Biggs

Mister American Pie Jason Biggs teasede ons al de hele filmreeks, maar in American Reunion brak het moment van de waarheid ein-de-lijk aan. De penis van Jim komt voorbij, en hoe! Een doorzichte pandeksel gaf ons dat inkijkje waar we zo lang naar verlangde.
 

Tom Hardy

We beklaagden ons eerder al over de onwijs irritante accenten van Tom Hardy, maar als het op zijn performances aankomt, valt er niet veel te zeiken. Zeker niet als ie full frontal gaat in een keiharde actie-biopic. We presenteren: de kleine Hardy in Bronson.
 

More content below the advertising

Speelgoedgigant Hasbro maakte deze week op de mega-Toy Fair in New York bekend dat Bumblebee toch géén prequel is op Michael Bays Transformers-films. Nee, het is een reboot van de hele franchise!

More content below the advertising

Toch opmerkelijk: eerder gingen we er met zijn allen vanuit dat Bumblebee, dat zich afspeelt in 1987, een prequel was op alles van Michael Bay (die Bumblebee wél mede produceerde). Er zaten ook genoeg subtiele hints in die refereerden aan zijn Transformers-verhalen.
 

 

Hoe dan?

Misschien dacht Paramount Pictures na de deceptie die Transformers: The Last Knight heet, dat de franchise wel toe was aan een, euhm, frisse start. Wel raar dat je dat blijkbaar past beslist nadat Bumblebee een hit bleek. Sommige critici noemden het zelfs de beste Transformers-film ooit!  

Sequel

Dit plotselinge nieuwe Transformers-filmuniversum dendert overigens lekker door. Bumblebee krijgt namelijk een sequel. Hierin wil regisseur Travis Knight de relatie tussen Charlie (Hailee Steinfeld) en ‘Bee verder uitdiepen.
 

Na Avengers: Endgame (die bijna zeker 3 uur duurt), moet ook horrorkraker IT: Chapter Two eraan geloven: de huidige versie van de film tikt al bijna de 3 uur aan.

More content below the advertising

Dat zegt althans een twitteraar die bij één van de test screenings mocht zijn. Neem het dus met een korreltje zout. Alhoewel: verschillende media pikken het verhaal nu op, dus dat geeft deze beste man wat meer credibility.
 

 

Slechter dan 1

Ook zegt hij nog even doodleuk dat het eerste deel uit 2017 beter is. Maar, er is nog hoop. Deze versie is al “pretty good”, maar er moet volgens deze man nog wel het nodige veranderen om ‘m nog beter te maken. Hmmm, we zijn érg benieuwd. Sowieso gaan er na test screenings nog de nodige minuten af, maar bereid je in ieder geval voor op een vrij lange zit.

Losers Club 2.0

Zoals Stephen King-fans waarschijnlijk al weten, maken we in het IT-boek niet alleen kennis met de tienerversies van de Losers Club. Het verhaal speelt zich namelijk ook deels in de toekomst af. 27 jaar later om precies te zijn. Grote namen als James McAvoy en Jessica Chastain spelen in Chapter Two de oude versies Bill en Beverly (en dit is de volledige cast). De club keert weer terug naar Derry, de plek waar alle ellende begon...
 

 

Helaas moeten we nog flink wat maanden wachten op de glorieuze terugkeer van terrorclown Pennywise (Bill Skarsgard). IT: Chapter Two draait pas in september in de bios.