Sex and the City, still

Hoe het 15 jaar geleden is dat de laatste aflevering van Sex and the City uit werd gezonden, weten we ook niet... De tijd vliegt blijkbaar echt. Het enige voordeel daaraan is dat dit natuurlijk hét uitgelezen moment is om de 15 beste scènes uit Sex and the City op een rijtje te zetten!

1. Te groot gereedschap, zelfs voor Samantha

Wie had ooit gedacht dit moment nog mee te mogen maken? Mannelijk gereedschap dat – ondanks haar gedegen voorbereiding – zelfs too much voor Samantha bleek te zijn.

Article continues after the ad
 

2. Charlotte sluit zichzelf op met haar rabbit

In deze Sex and the City-scène komt Charlotte erachter dat ze best zonder man kan. Ze heeft namelijk de perfecte vervanger gevonden. Misschien heeft ze echter iets te veel plezier met haar rabbit...

 

3. Berger maakt het uit via een post-it

De relatie tussen Jack Berger en Carrie zat vol ups en downs. Het absolute dieptepunt werd bereikt toen Berger de relatie verbrak... middels een post-it!

 

4. Carrie verwerkt de break-up op geheel eigen wijze

Die break-up met Berger die we hierboven noemden? Carrie ging daar op geheel eigen wijze mee om, hetgeen eindigde met een arrestatie...

 

5. Carrie vraagt om schoenen

Op een feestje raakt Carrie haar Manolo's kwijt! Om het verhaal nog erger te maken, besluit haar vriendin haar te shoe shamen vanwege het hoge prijskaartje van de schoenen. Carrie besluit de betreffende vriendin op briljante wijze op haar plek te zetten.

 

6. Go get our girl

Een van onze favoriete momenten uit Sex and the City vindt plaats in het laatste seizoen. Sterker nog, in de allerlaatste aflevering van dat zesde seizoen! We zullen nooit meer vergeten hoe Miranda uiteindelijk ook leek te beseffen dat alleen Mr. Big Carrie echt gelukkig kan maken. <3

 

7. Single and fabulous

Carrie komt te laat op een fotoshoot. Dat neemt de crew haar niet in dank af... Ze zetten haar al rokende met haar brakke hoofd op een kruk en nemen de coverfoto. Het eindresultaat is niet heel erg flatterend...

 

8. Abso-fuckin'-lutely

Laten we even terugkeren naar het eerste seizoen van Sex and the City. Wanneer Carrie Mr. Big vraagt of hij ooit verliefd is geweest, antwoordt hij met het iconische 'abso-fuckin'-lutely'.

 

9. Carrie blijkt ook maar een mens

Sorrrrrry! Wij zijn enorm team Mr. Big en hebben Aidan nooit leuk gevonden! Je vindt zodoende vooral scènes met Mr. Big in deze lijst met de leukste Sex and the City-scènes. Waaronder de allereerste keer dat hij merkt dat Carrie ook maar een mens is.

 

10. Stanford in de spotlight

Oké, we hebben zonet gelogen... Eigenlijk is Stanford onze favoriete man in Sex and the City. Helaas is hij gay. Dat feit levert echter wel een onvergetelijk moment op!

 

11. De foeilelijke trouwring

Het was elke keer weer een verrassing om te zien welk outfit Carrie nu weer uit haar kast had getrokken. Laten we het zo zeggen: haar stijl was alles behalve saai! Hoe Miranda en Aidan dat al die tijd over het hoofd hebben gezien, is ons een raadsel.

 

12. Carrie gaat onderuit op de catwalk

Carrie is natuurlijk maar een ukkie... Een carrière als fotomodel was daarom nooit een echte optie. Hoe leuk is het als ze toch een keertje de catwalk op mag? Nou, super leuk, totdat ze keihard onderuit gaat!

 

13. Splat!

Carrie heeft een laatste zetje nodig om haar koffers te pakken en met The Russian naar Parijs te gaan. Dat zetje wordt gegeven door Lexi Featherston...

 

14. Dronken bij Vogue

We schrijven natuurlijk het allerliefste voor Superguide. Een baan bij Vogue staat echter op een goede tweede plek. Waar anders mag je midden op de dag al aan de drank?

 

15. De aanvaring met Natasha

We hebben altijd enorm kunnen lachen om Sex and the City. Soms waren er echter ook tranen... Bijvoorbeeld toen Natasha er wel op bijzonder pijnlijke wijze achterkwam dat haar Mr. Big en Carrie een affaire hadden.

 

Heerlijk om even terug te kijken naar een paar van de leukste momenten uit Sex and the City! Zeker aangezien de kans klein lijkt dat er ooit nog een nieuw seizoen of een derde film gemaakt gaat worden... Zo leverde Miranda laatst nog kritiek op de serie, en is de ruzie tussen Carrie en Samantha volgens ons ook nog niet bijgelegd... Zodoende hebben we nu onze hoop gevestigd op de opvolger Is There Still Sex in the City?