De Bluffer

Na de klachten over Showcolade en het (tot nader orde) uitstellen van Dino's Bezorgservice en Tik M Aan grijpt NPO1 opnieuw in.. met dit keer Rutger Castricum's show De Bluffer op de schopstoel. De show krijgt een nieuw tijdstip! 

Article continues after the ad

De Bluffer is vanaf morgen niet meer om 21:30 uur te zien, maar pas om 23:50 uur. Perfect voor de... nachtuilen?

Te weinig kijkcijfers

De reden van de verplaatsing laat zich eigenlijk wel raden: de quizshow kreeg te weinig kijkcijfers. Waar dezelfde zender een uurtje daarvoor nog 1,1 miljoen kijkers wist te trekken met Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol scoorde de show van Rutger Castricum slechts 253.000 kijkers. En ook de reacties waren niet mals. Blijkbaar genoeg redenen om de show te verplaatsen naar de late avond!  

Bluffen tot je erbij neervalt

Wie wel van quizzen houdt, zit met dit programma gebakken... al is ie dan met een twist. In deze quiz doet één kandidaat zich voor als een totaal ander persoon. Lukt het deze persoon om de anderen, het publiek en Rutger te misleiden? En zich door een moeras van halve waarheden en hele leugens te bluffen? Hoe dat er in de realiteit precies aan toegaat, kon je al zien in de eerste twee afleveringen.

De Bluffer is nu iedere vrijdagavond om 23:50 uur te zien op NPO1. Op het oude tijdstip (21.25 uur) zie je nu Bed & Breakfast.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.