Op1 logo talkshow NPO

Was je bang om Op1 na vrijdag te moeten missen? In dat geval hebben we goed nieuws voor je! De NPO laat namelijk weten dat de talkshow vanwege de harde lockdown toch nog iets langer uitgezonden wordt.

Op vakantie gaan is onverantwoord

De NPO laat in een persbericht weten dat we de talkshow Op1 voorlopig nog niet hoeven te missen. In principe zou vrijdag de laatste uitzending van het seizoen zijn, maar vanwege de lockdown is anders besloten! Op1 zal ook volgende week maandag, dinsdag en woensdag nog op NPO 1 te zien zijn. De NPO meent dat de behoefte aan informatie zo hoog is dat op vakantie gaan onverantwoord zou zijn.

Zondageditie Op1 met nieuw duo

Tussen de feestdagen is er echter geen ruimte voor extra uitzendingen van Op1. Dan begint op dat tijdslot namelijk de dramaserie I.M. In het nieuwe jaar keert de talkshow echter weer terug. Zo lang de lockdown duurt zelfs weer met zes uitzendingen per week! De NPO haalt in het nieuwe jaar namelijk de zondageditie weer van stal. Aangezien Fidan Ekiz en Jeroen Pauw inmiddels echter andere verplichtingen hebben, beloven de makers met een kersvers duo te komen!

Article continues after the ad

Heel Holland Bakt en Wie is de Mol?

Naast Op1 wordt trouwens ook Goedemorgen Nederland verlengd. Het ochtendprogramma van Omroep WNL zal op werkdagen tijdens de kerstvakantie te zien zijn. In december beginnen verder bijvoorbeeld ook nog Heel Holland Bakt en het nieuwe programma van Matthijs van Nieuwkerk: Matthijs gaat door. Op 2 januari begint vervolgens een nieuw seizoen van Wie is de Mol?