Whos the Boss

Alyssa Milano en Tony Danza zijn druk bezig met een vervolg van Who's the Boss. De 2 kruipen weer in de huid van hun oude rollen van de jaren 80 hitserie die in Nederland werd uitgezonden als Baas in Eigen Huis. 

Kleine meisjes worden groot

Alyssa en Tony gaan weer voor de camera staan als vader en dochter Tony en Samantha Micelli. In het originele verhaal ging Tony werken als huishouder bij zakenvrouw Angela (Judith Light), haar zoon Jonathan (Danny Pintauro) en moeder Mona (Katherine Helmond). Het duo woonde ook bij de familie in. In de vervolgserie is de kleine Samantha helemaal niet klein meer. Alyssa Milano speelt nu Samantha als alleenstaande moeder, terwijl Tony al een tijdje met pensioen is. 

Het is nog niet bekend of Judith Light en Danny Pintauro, die de zoon van Lights personage speelde ook terugkeren in de serie. Katherine Helmond, de actrice achter Mona is helaas in 2019 overleden. 

Article continues after the ad

Het perfecte moment

Alyssa Milano maakte het leuke nieuws op Instagram en Twitter bekend. "Ik ben zo enthusiast! Who's the Boss komt terug!", schrijft ze blij. "Ik wilde het al zo lang met jullie delen en nu kan het! We vonden dit het perfecte moment om te vertellen hoe het nu met deze geweldige personages zou gaan. Ik kan niet wachten om dit verhaal met jullie te delen."