Amber Brantsen

Er gingen al wat speculaties rond, maar nu is het zeker; presentatrice Amber Brantsen is zwanger! Dat maakte de 30-jarige vrouw bekend op Twitter. In februari 2021 wordt het kleintje verwacht.

 

Dat de presentatrice zwanger zou zijn ging al rond op Twitter. Brantsen werd namelijk onwel tijdens de ochtenduitzending van het NOS journaal. "Nadat de kleine twee weken geleden al zijn/haar eerste publieke tv-optreden had, heb ik veel vragen gekregen over mijn gezondheid. Ik ben sociale media gediagnosticeerd met van alles, maar geen zorgen, de oorzaak was allang duidelijk" meldt ze zelf op haar Instagram.

Article continues after the ad

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij verwachten in februari 2021 ons eerste kindje! ❤️ . Nadat de kleine twee weken geleden al zijn/haar eerste publieke tv-optreden gaf, heb ik veel vragen gekregen over mijn gezondheid. Ik ben op sociale media gediagnosticeerd met vanalles, maar geen zorgen, de oorzaak was allang duidelijk. . Dat gezegd hebbende beleef ik een behoorlijk heftig eerste trimester. Misselijkheid in combinatie met een extreem lage bloeddruk is een slechte mix. Ik voel me dan ook erg beroerd en dat is de reden dat ik momenteel even niet op tv ben. . Ze zeggen dat het beter wordt, dus daar hou ik me aan vast. En ondanks alles zijn we natuurlijk ontzettend dankbaar dat er een kleintje onderweg is! . Veel liefs, Amber

Een bericht gedeeld door Amber Brantsen | NOS (@amberbrantsen) op

 

Even een pauze

De NOS-presentatrice neemt de komende tijd even een break van tv. "Dat gezegd hebbende beleef ik een behoorlijk heftig eerst trimester. Misselijkheid in combinatie met een extreem lage bloeddruk is een slechte mix."

Van collega naar liefje

De presentatrice is samen met oud collega-nieuwslezer Rachid Finge. Het stel kent elkaar van 3FM, waar Frank van der Lende hun relatie per ongeluk bekendmaakte. Rachid Finge is vandaag de dag communicatiemanager bij het bedrijf Google.