Sean Patrick Flannery plaatst verklaring op Twitter

Vorige maand schreven we hier nog dat er een tv-serie komt van The Boondock Saints. Helaas zullen de originele Boondock Saints, Norman Reedus en Sean Patrick Flannery, niet te zien zijn in die serie.

More content below the advertising

Culthit

The Boondock Saints is een gewelddadige misdaadfilm uit 1999. Hierin beginnen twee Iers-Amerikaanse broers, gespeeld door Norman Reedus (The Walking Dead) en Sean Patrick Flannery (Dexter), een bloederige kruistocht tegen de georganiseerde misdaad in Boston. De film flopte aanvankelijk in de bioscoop, maar groeide in de loop der jaren uit tot een culthit. Er verscheen in 2009 al een vervolg. Onlangs werd ook bekend dat er een tv-serie en een derde film in de maak waren.

Bloedbroeders

Natuurlijk was de grote vraag of Norman Reedus en Sean Patrick Flannery opnieuw in de huid zouden kruipen van de broertjes MacManus. Een tweet van Flannery geeft op die vraag een helder, maar teleurstellend antwoord:

De grote vraag is nu natuurlijk welke acteurs dan de rol zullen spelen van de bloedbroeders in de tv-serie. Maar de echte vraag is misschien of het de fans nog iets kan schelen nu Norman Reedus en Sean Patrick Flannery openlijk afstand hebben genomen van de projecten.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.