Noortje Herlaar is vanaf dinsdag 6 december te zien als Dokter Anne in de romantische ziekenhuisserie De Mannen Van Dokter Anne. In een interview met Veronica Magazine doet ze een boekje open over dié mannen, die haar doen denken aan Hugh Grant. Dat belooft wat!

Article continues after the ad

Man candy

Het mannelijk schoon in de serie is dan ook aanzienlijk. Acteurs Benja Bruijning en Matteo van der Grijn vallen bij veel vrouwen zéér in de smaak. Zo ook bij Herlaar: “De deelname van Benja Bruijning was voor mij meteen een reden om mee te doen. Hij is een beetje de Hugh Grant van ons land!” Noortje denkt dat zij samen met Matteo een leuk drieluik vormen.

Weg met die drama!

We hoeven geen dramatisch liefdesverhaal te verwachten in deze serie: “Dit is een full on romantische comedy, met een vette knipoog, totaal niet pretentieus. Heerlijk om bij weg te zwijmelen”, aldus Noortje. En dat werd ook wel eens tijd. Na Ramses en Knielen Op Een Bed Violen was Noortje het heftige drama wel even zat: “In Anne gaat het over romantiek met een vrouw die zich daar helemaal in verliest. Dat is ook weleens lekker om te spelen.” 

De Mannen Van Dokter Anne

In De Mannen Van Dokter Anne betrapt Anne haar verloofde een week voor hun huwelijk met een ander in bed. Ze keert gebroken terug naar haar ouderlijk huis, waarna haar vader haar een baan in het ziekenhuis, waar hij zelf werkt, aanbiedt. Hier loopt ze de jongen op wie ze vroeger verliefd was tegen het lijf. Maar het blijft niet bij één man, het krioelt van de aantrekkelijke mannen in dit ziekenhuis!

De Mannen Van Dokter Anne kijk je vanaf dinsdag 6 december wekelijks om 21:25 uur op Net 5. 

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!