Het zat er natuurlijk aan te komen, maar dat maakt het niet minder pijnlijk: Sylvester Stallone kapt met Rambo. Hij is klaar met al zijn scènes voor Rambo V: Last Blood

Article continues after the ad

Dat maakt Sly bekend in een terugblik-video op instagram. Alsof het niets is, heel casual achter het stuur zittend, vertelt de legendarische acteur dat het er nu écht op zit. “Het was een lange weg… bedankt voor je support.” Nee Sly, jij bedankt.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a long long road that has been traveled ... thank you for the support...

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op

 

Bye Rocky

Dat ándere, minstens zo legendarische personage, gooit in Creed II (bij ons komt ‘ie pas op 10 januari in de bioscoop) zijn bokshandschoenen in de ring. Rocky Balboa is niet meer, zo vertelde Stallone in een emotioneel filmpje
 

Cursed project

Hij praat in zijn video ook over de geschiedenis van de getraumatiseerde oorlogsveteraan John Rambo en noemt het zelfs een “cursed project”. Niemand wilde Rambo spelen in First Blood uit 1982. “Ik was zelfs elfde keus”, aldus Sly. “Maar ik zag het juist als een geweldige kans!”
 

Last Blood

Voor nu heet Rambo 5 nog Last Blood. En Stallone en co. gooien het dit keer over een hele ander boeg. De iconische hoofdband is opeens foetsie en moet plaatsmaken voor een zwoele cowboyhoed – inclusief bijbehorend paard. In Last Blood neemt Rambo het op tegen een Mexicaans kartel en moet hij een groep gekidnapte meisjes bevrijden voordat ze in de sekshandel belanden.
 

Rambo V: Last Blood draait vanaf de herfst van 2019 in de bios!