Fotograaf
SBS/William Rutten
Wendy van Dijk en Jandino Asporaat, Dance Dance Dance

Het doek valt voor de SBS-dansshow Dance Dance Dance! Volgens Wendy van Dijk is er geen ruimte meer voor de ooit populaire dansshow.

Wendy van Dijk vertelde dit aan RTL Boulevard, dat haar interviewde over het succes van Wie van de Drie, met o.a. Martien Meiland in het panel.

Dance Dance Dance was op RTL4 een groot succes, en werd gepresenteerd door Chantal Janzen, Jandino Asporaat en later Humberto Tan. De show verhuisde naar SBS6 maar trok daar slechts zo’n 500.000 kijkers per aflevering. Dat was (te) weinig voor een zo’n dure studioshow. Misschien dat het programma coronatechnisch ook nogal moeilijk te maken is, maar Dance Dance Dance zien we voorlopig in elk geval niet meer terug.

Article continues after the ad

Toen Dance Dance Dance naar SBS6 verhuisde, kwam RTL4 weer met Dancing With the Stars op de proppen. Dit zorgde nog voor een relletje toen Wendy van Dijk haattweets over haar concurrente Chantal Janzen likete, ook al zei ze later dat haar Twitter-account gehackt was.

Wie van de Drie is een hit voor Wendy

Voor Wendy van Dijk zelf is het succes van Wie van de Drie een aardige opsteker. Dance Dance Dance deed het niet zo goed, en over het debacle Flirty Dancing gaan we het niet eens hebben. Met We Want More en Wie Het Laatst Lacht ontstond er al een stijgende lijn, en Wie van de Drie is weer écht een klapper. Dat geldt voor bijna alles waar Martien Meiland aan meedoet, maar toch!