Heb jij het ook vaak te druk om zomaar 2 uur in een bioscoop door te brengen? Geen zorgen! Pathé introduceert een 24 uurs-bioscoop, zodat je ook je nachtelijke uren productief kunt gebruiken.

Test

Helaas kun je nog niet in elke Pathé-bioscoop je slaapuren verspillen. Van 1 tot 5 januari is Pathé Schouwburgplein in Rotterdam de enige bioscoop die het nachtelijke feestje verschaft. Pathé ziet dit als een soort test om te zien of er behoefte is aan een 24 uurs-bios. Als het een hoop nachtbrakers trekt, gaat Pathé het ook invoeren bij andere vestigingen. Doron Kurz, topman van Pathé, ziet het in ieder geval wel zitten: "Een bezoek aan de bioscoop maakt van een gewone dag een bijzondere dag. En nu dus ook een bijzondere nacht”.

Article continues after the ad

 

Extra films

Om extra bezoekers te trekken, vertoont Pathé Rotterdam naast de populaire films die overal draaien ook een aantal knallers die de zalen alweer verlaten hebben. Zo kunnen fans Avengers Infinity War, Black Panther en Mission: Impossible - Fallout in 3D weer op het witte doek bewonderen. Wellicht is Pathé op zoek naar extra centen om déze grove fout recht te trekken? Of om dít IMAX-projectje te bekostigen?