Narcos: Mexico op Filmbox

Gisteren lanceerde het bedrijf SPI hun non-stop-filmzender FilmBox in Nederland en wij vertellen je waarom dat best wel tof is.

FilmBox zat al 'op de afstandsbediening' in zo'n 25 landen en bedient zo 30 miljoen binge-huishoudens. Met de release in Nederland is het de eerste keer dat de zender ook in West-Europa te zien is. Mijlpaaltje dus.

Hoe, wat, waar?

FilmBox is nu live gegaan op Canal Digitaal. De zender zit in de basispakketten van providers dus je hoeft he-le-maal niets extra's te betalen. Wat je ervoor terugkijkt? Een kanaal (#14 om precies te zijn) met toffe films en series zonder reclame-breaks tussendoor.

Wat kun je verwachten van FilmBox?

FilmBox zendt Hollywood blockbusters, evergreens en populaire series uit. 10 Things We Should Do Before We Break Up, Ideal Home, Shoplifters, Le Grand Bain, Unsane en Crypto; zomaar even een paar hoogtepunten voor mei.

Article continues after the ad

Horror block

Op vrijdagen brengt FilmBox altijd een horror block met twee tot drie horrortoppers achter elkaar. In de weekenden is het tijd voor veel filmclassics en de woensdagen staan in het teken van kinderfilms.

Narcos op tv

Plus: hitshow Narcos maakt via FilmBox zijn lineaire tv-debuut! De drugsserie is elke maandag en zondag te zien op FilmBox. Het gaat hier om de eerste drie reguliere seizoenen, maar ook het vierde spin-off-seizoen Narcos: Mexico komt voorbij.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.