Train to Busan-vervolg Peninsula

Zombie-fans opgelet! Well Go USA heeft namelijk vandaag opnieuw een bloedstollende (tweede) trailer uitgebracht van het langverwachte Train To Busan-vervolg Peninsula

Article continues after the ad

Het belooft weer spanning en sensatie te worden in dit vervolg! 

Bijzondere tijdsprong

De makers maken namelijk een tijdsprong van maar liefst 4 jaar, maar niet zonder om te kijken. Jeong‑seok, een soldaat die aan de gruwelijkheden wist te ontsnappen, herbeleeft de heftige gebeurtenissen wanneer hij wordt toegewezen aan een geheime operatie met twee eenvoudige doelen: terughalen en overleven. Wanneer zijn team onverwachts op overlevenden stuit, zal hun leven afhangen van het feit of de menselijke natuur de overhand heeft of niet.

Losstaand verhaal

Uit de trailer, die je hieronder kunt bekijken, blijkt al dat dit vervolg van regisseur Yeon Sang-ho net zo spannend gaat worden als het eerste deel inclusief de nodige zombies! Er is echter goed nieuws voor iedereen die de eerste film nog niet heeft gezien: Peninsula wordt door de makers gezien als losstaand verhaal (ondanks dus dat het wel een vervolg is). Bekijk hier nog de eerste beelden.

Het is nog even wachten op de releasedatum, maar we houden het in de gaten!