Volgende week kunnen we heerlijk gruwelen bij Mother!, een bizarre horrorfilm met Jennifer Lawrence en Javier Bardem. Studio Paramount heeft er nu nog één laatste trailer uitgegooid.

Article continues after the ad

Verhaal

Regisseur Darren Aronofsky doet altijd vrij geheimzinnig over zijn projecten, dus veel is er nog niet bekend over het verhaal. De film draait in ieder geval om een stel wiens leven ruw wordt verstoord door een groep ongenode gasten. 

Disturbing...

De eerste reacties en recensies zijn inmiddels binnen en in Amerika wordt er al gesproken over de ‘meest verontrustende film van het jaar.’ Toch is Mother! opvallend goed ontvangen bij een aantal prominente critici. Niet zo verrassend, want Aronofsky heeft met films als Black Swan en Requiem for a Dream al eens bewezen ijzersterke films neer te kunnen zetten.

Venetië

Mother! ging in première op het filmfestival van Venetië, waar-ie beduidend minder goed werd ontvangen. De film zou te kampen hebben gehad met flink wat boe-geroep. Toch mag je hier enige kanttekeningen bij plaatsen: boe-geroep op filmfestivals is iets normaler dan in de gemiddelde bioscoopzaal en er zijn vaker kwaliteitsfilms uitgejoeld op belangrijke festivals.