Het geweldige nieuws blijft maar komen voor DC-fans: na de aankondiging van The Batman, die zomer 2021 uitkomt, is er nóg een Batman-film in de maak! Warner Bros. is momenteel bezig met het ontwikkelen van een animatiefilm gebaseerd op de serie Batman Beyond. Deze geliefde animatieserie was van 1999 tot 2001 te zien op televisie.

Article continues after the ad

Hoewel er nog niet zoveel details bekend zijn, wordt er gespeculeerd dat de film rond 2020 begint met de productie, en dan in 2022 te zien is in de bioscoop. De aankondiging van de film is DC’s antwoord op de succesvolle Marvelfilm Spider-Man: Into The Spider-Verse. Deze is zelfs al verzekerd van sequels en een spin-off! We moeten nog maar afwachten of Batman Beyond het ook zo goed gaat doen.

De animatieserie 

De Batman Beyond-serie was een vervolg op het megapopulaire Batman: The Animated Series. De show speelt zich af in een toekomstige Gotham. Bruce Wayne is op leeftijd en kiest ervoor om te stoppen als Batman. Terry McGinnis komt plotseling achter het geheim van Bruce's vorige leven. Wanneer zijn vader wordt vermoord, overtuigt hij Wayne om hem te trainen als The Dark Knight.