Flikken Maastricht cast Angela Schijf Victor Reinier

Flikken Maastricht is verlengd met een vijftiende seizoen. Een unieke prestatie! Uiteraard keren Angela Schijf en Victor Reinier terug om hun rollen in de Nederlandse politieserie weer op te pakken. We verwachten seizoen 15 in 2021 op tv!

Flikken Maastricht seizoen 15 is bevestigd

Flikken Maastricht is al sinds 2007 te zien. In al die jaren zijn er al heel wat afleveringen gemaakt. Wat heet: morgen is de 150ste aflevering van de politieserie te zien. Daarmee is het de langstlopende Nederlandse dramaserie ooit. En gelukkig lijkt er voorlopig nog geen sprake van stoppen! Dat Flikken Maastricht terugkeert voor seizoen 15 werd vandaag namelijk bekend gemaakt via het Instagram-account van de serie. “We gaan nog even door…”, luidt het bijschrijft. We geven de makers geen ongelijk. Zelfs na al die seizoenen is Flikken Maastricht nog enorm populair én spannend!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥 We gaan nog even door... #flikkenmaastricht

Een bericht gedeeld door Flikken Maastricht (@flikkenmaastricht.at) op

Waar gaat Flikken Maastricht over?

Flikken Maastricht is een Nederlandse politieserie, die zich – zoals de naam al doet vermoeden – afspeelt in Maastricht. We volgen rechercheur Eva van Dongen (Angela Schijf) en haar partner Floris Wolfs (Victor Reinier). Zij krijgen onder meer te maken met chantage, moord, verdwijningen en drugszaken… En alsof dat nog niet genoeg is, komen ook hun persoonlijke levens aan bod.

Article continues after the ad

Flikken Maastricht seizoen 14 nu te zien op tv

Seizoen 14 van Flikken Maastricht wordt op dit moment uitgezonden door NPO1. Je wordt elke vrijdag om 20.30 uur getrakteerd op een nieuwe aflevering We verwachten seizoen 15 volgend jaar op tv.  O, en zoals het een populaire serie betaamt, heeft Flikken Maastricht inmiddels ook een eigen spin-off: Flikken Rotterdam!