Verrassing! Pixar dropte gisteren de allereerste Toy Story 4 teaser en plakt er nu gewoon nóg een aan vast. We horen het gouden comedy-duo Key en Peele als de gloednieuwe personages Ducky en Bunny.

En ze nemen de ultieme bromance van Woody en Buzz op de hak. "To infinty and... your mom!" Als dit het niveau van Toy Story 4 wordt - een stuk volwassener - hoor je ons niet klagen.
 Comedians Keegan-Michael Key en Jordan Peel zijn razend populair geworden door hun sketchshow Key & Peele. Jordan kennen we daarnaast ook als regisseur van de fantastische horror-hit Get Out.

Forky

Eén personage stal de show in die eerste Toy Story 4 teaser: Forky. Hij is eigenlijk helemaal geen speelgoed maar een spork: je weet wel, die vork-lepel-combinatie. Verder keert natuurlijk gewoon de 'oude' cast terug. Tim Allen en Tom Hanks spreken weer de stemmen in van Buzz en Woody.

Janken

Het kan niet anders of het vierde deel verandert in een enorm tranendal. Zo waarschuwde Tom Hanks al dat het een emotionele bedoeling gaat worden met verrassende plotwendingen. 
 
Article continues after the ad