Goede Tijden, Slechte Tijden-fans zijn er de hele zomer al zoet mee: heeft iedereen de grote cliffhanger-brand in buurthuis Boks wel overleefd? Nee dus. Er lijkt nu zelfs sprake van een tweede slachtoffer..

Article continues after the ad

Enkele dagen geleden werd bekend dat er in fictiedorp Meerdijk in ieder geval één dode te betreuren valt, namelijk: Maxime Sanders (Marjolein Keuning). Toch lijkt het er nu op dat de actrice niet de enige is die de brand niet overleefd heeft. Er is namelijk een serieus te nemen signaal opgedoken dat Meerdijk het voortaan ook zonder Bill Norris moet stellen.

Nieuwe castfoto

Het begon allemaal met de officiële castfoto van 2017/2018, die de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden twee weken terug publiceerden. Voor fans is dit een moment om reikhalzend naar uit te kijken omdat het een duidelijke indicatie is van wie er in het nieuwe seizoen een vaste rol heeft. Op die foto was Keuning, die Meerdijk na negen seizoenen toch echt inruilt voor een andere verblijfplaats, gek genoeg nog wel te zien.

Dat lijkt met een nieuwe groepsfoto die Ferry Doedens nu op zijn Instagram heeft gedeeld echter opgelost. De actrice is hierop inderdaad verdwenen. Maar er is nóg iemand niet te zien. Je raadt het al: Bill Norris! Is de vader van Sam en Rover, die door acteur Bart Oomen gestalte gegeven wordt, net als Maxime Sanders in ehm... rook opgegaan?

Er is nog niets bevestigd, ook niet op verzoek van Superguide, maar in de digitale wereld wordt er inmiddels al druk gespeculeerd. Wat denk jij? Is het einde oefening voor Bill? 

Nog een vermiste

Overigens ontbreekt nog iemand op de castfoto, namelijk Sjors Langeveld. De GTST-app heeft echter inmiddels onthuld dat Sjors weldegelijk is ontsnapt aan de vuurzee. Haar afwezigheid op de foto zou dan ook te maken hebben met de burn-out van Inge Schrama, die de rol van Sjors normaliter vertolkt. Nu Schrama noodgedwongen thuis zit wordt het karakter tijdelijk ingevuld door Melissa Drost.