Nadat actrice Jennifer Morrison dinsdag via Instagram liet weten niet in seizoen 7 van Once Upon a Time te verschijnen, heeft nu ook Rebecca Mader via Instagram aangekondigd niet terug te keren in het nieuwe seizoen. Bij Rebecca is het echter geen vrijwillige beslissing, ze is door de makers uit de serie geschreven.

Article continues after the ad

Instagram

Pas gisteren is bekendgemaakt dat de serie überhaupt een nieuw seizoen krijgt. Op haar Instagram-account feliciteert Rebecca allereerst haar collega’s: “Ik wil Adam, Eddie, Lana, Bobby en Colin feliciteren met de doorstart van Once Upon a Time.” Dan gaat ze verder in op haar eigen vertrek: “Velen van jullie hebben gevraagd of ik zou terugkeren in seizoen 7, dus ik wil jullie persoonlijk laten weten dat dat helaas niet het geval is. Dit was niet mijn keuze, maar een creatief besluit van de makers dat ik volledig respecteer en begrijp.”

Fans

Ook neemt ze op Instagram uitgebreid afscheid van haar fans: “Het allerbelangrijkste voor mij is dat jullie allemaal weten hoeveel jullie voor mij betekenen. Ik heb veel geleerd en ik ben gegroeid. Ik ben voor altijd veranderd. Dank allen, ik kijk uit naar de volgende stap. En ik ben ‘wicked’. En ‘wicked’ wint altijd.” 

Zelena

Rebecca Mader, die in seizoen 3 als Zelena de serie binnenstapte in de rol van Wicked Witch, had vanaf seizoen 5 een vaste rol in de sprookjesserie. 

Once Upon a Time van ABC gaat over een vervloekt stadje waarin sprookjesfiguren gevangen zitten.