De deelnemers aan het programma First Dates zijn allemaal op zoek naar de ware. Noëlle en Kevin hadden het grote geluk die te vinden!

Tortelduifjes

Vorig jaar waren Noëlle (24) en Kevin (32) te zien in First Dates. Het duurde niet lang voordat het tweetal als een blok voor elkaar viel. De tortelduifjes trokken dan ook al snel bij elkaar in. Maar daar houdt het geluk niet op: de liefde tussen Noëlle en Kevin wordt binnenkort bezegeld met een huwelijk!

Article continues after the ad

‘Onafscheidelijk’

In een uitgebreid interview blikken Noëlle en Kevin terug op hun deelname aan First Dates. “Toen ik de menukaart kreeg, zat ik te trillen. Tijdens de date merkte ik dat we heel veel overeenkomsten hadden. Uiteindelijk vloog de tijd voorbij, dus ik had het naar mijn zin”, aldus Kevin. Volgens Noëlle vlogen de vonken pas echt over tijdens de tweede date, zonder camera’s: “Vanaf dat moment waren we onafscheidelijk en is alles heel snel gegaan.”

Ziekenhuis

Het aanzoek volgde na een spannende periode voor het First Dates-koppel. “Na een uit de hand gelopen potje paintballen met collega’s stopte mijn hart ermee. Het was heel spannend. Toen heb ik haar gevraagd. Niet op mijn knieën en zonder ring, maar in een ziekenhuisbed, de avond voor de operatie”, onthult Kevin.

Het complete interview met Noëlle en Kevin  is terug te lezen op de site van BNNVARA!