We wisten dat het Arrowverse-crossover-event dit jaar complete madness werd, maar het wordt steeds gekker!

In de komende kruising zien we onder anderen dat Green Arrow (Stephen Amell) en The Flash (Grant Gustin) in contact komen met Batwoman. Daarnaast komen Supergirl (Melissa Benoist) en Superman (Tyler Hoechlin) uit de Supergirl-serie óók nog langs, en komt de ‘oude Flash’ (John Wesley Shipp) voorbijzoeven.

In de crossover, genaamd Elseworlds, gooit een geflipte wetenschapper de realiteit overhoop. Green Arrow en The Flash wisselen van leven. Samen met Supergirl vertrekken ze naar Gotham City om de wetenschapper te stoppen...

Article continues after the ad

 

Stephen Amell verraste dit weekend alle DC-fans met deze foto.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming in 2019 —

Een bericht gedeeld door Stephen Amell (@stephenamell) op

 

De acteur heeft zijn eigen wijnboerderij (Nocking Point), en dronk gewoon even een lekker wijntje met… Tom Welling en Michael Rosenbaum! Deze acteurs speelden respectievelijk Clark Kent/Superman en zijn aartsvijand Lex Luthor in de serie Smallville!
 

Smallville + Arrowverse?

Het Arrowverse liet deze beroemde voorloper tot nu toe grotendeels links liggen, maar waarom drinken de hoofdrolspelers wijntjes met elkaar? Het gerucht over een crossover tussen de series wordt sterker, omdat de beroemde boerderij van de familie Kent regelmatig in nieuw beeldmateriaal opduikt.

 

Hoewel deze foto gewoon onschuldig kan zijn (Amell brengt vaker wijntjes uit in samenwerking met andere acteurs), is de timing wel héél toevallig, vlak voor het crossover-event. De beelden van de Kent-farm liegen er toch ook niet om?