Nina Dobrev keerde terug voor de finale van The Vampire Diaries, maar ook daarvan zijn de laatste scènes nu geschoten. De actrice neemt afscheid op Instagram.

Article continues after the ad

De terugkeer van Nina Dobrev

Eind januari deelde Nina Dobrev het heuglijke nieuws nog op hetzelfde Instagram: de actrice die meerdere rollen vertolkte in The Vampire Diaries zou terugkeren voor de allerlaatste aflevering van het allerlaatste seizoen. Sinds haar personage Elena de serie verliet, werd er al gezinspeeld op een terugkeer. “Ik wil het einde van dit personage meemaken, dus ik kan niet wachten om terug te komen en er een eind aan te maken”, had Nina Dobrev zelf al eens gezegd.

No more Vampire Diaries

Na acht seizoenen komt er, op 10 maart om precies te zijn, dan echt een einde aan The Vampire Diaries. De laatste scènes met Nina Dobrev zijn inmiddels opgenomen, en de actrice heeft zich opnieuw tot Instagram gekeerd om definitief afscheid te nemen van haar fans. Die reageerden al met honderdduizenden likes, zoals je hieronder kunt zien. Nog verder naar beneden vind je de trailer voor dit achtste en laatste seizoen.