NikkieTutorials

Make-up-queen en YouTube-fenomeen Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials, wilde eerst absoluut géén kinderen, maar daar denkt ze nu - door vriendje Dylan - héél anders over!

Article continues after the ad

Dat zegt ze in haar tweede Truth or Dare-filmpje op YouTube. Nikkie, die recent nog uit de school klapte over Ellen DeGeneres, koesterde eerder niet zo'n kinderwens. 

Wel of geen kids?

"Ik heb heel lang gezegd dat ik geen kinderen wilde", vertelt een openhartige Nikkie, die laatst al zo veel indruk maakte met een jeugdfoto. En dat had niet één oorzaak, of iets dergelijks. "Vanwege meerdere redenen", verheldert ze. "Ik vind dat de wereld gewoon erg eng is. Ik weet als geen ander hoe het is. Het voelt gek om dit hardop te zeggen, maar ik kan natuurlijk zelf geen kinderen krijgen."


Dylan

Door haar vriend Dylan - met wie ze ook gaat trouwen, maar door het coronavirus in ieder geval niet dit jaar - denkt Nikkie er nu héél anders over. "Maar nu heb ik Dylan en hij heeft mijn leven veranderd", zegt ze stralend. "Dankzij hem hou ik nu echt van mijzelf. De enige persoon waarmee ik kinderen wil is Dylan. We hebben erover gesproken en we willen kijken naar alle mogelijkheden. Zeker niet nu, maar wel in de toekomst. De wens is er zeker."