NikkieTutorials, Nikkie de Jager en Linda Hakeboom

Toen Nikkie de Jager bekendmaakte in een YouTube-video dat ze transgender is, barstte het internet los. Veel kijkers zagen het niet aankomen, maar de make-up artiest krijgt vooral heel veel positieve reacties, en ook van bekende sterren! 

Article continues after the ad

'Ik ben en blijf Nikkie'

"Vandaag neem ik mijn eigen kracht terug. Het voelt goed dat ik het eindelijk kan delen. Ik ben Nikkie," vertelt de visagiste in haar YouTube-video. De Jager krijgt van veel beroemdheden een hart onder de riem gestoken. Wie Is De Mol?-presentator Rik van de Westelaken en Linda Hakeboom postten een Instagrambericht waarin ze hun liefde voor Nikkie uitspreken. Ook wereldberoemde zangeressen Ariana Grande en Bebe Rexha laten een lieve reactie achter op Nikkie's bericht. 

 

Chantage

Jarenlang heeft NikkieTutorials stilgehouden dat ze transgender is, maar nu werd ze gedwongen om het toch te vertellen. "Mensen zijn zo slecht. Ik werd gechanteerd. Mensen wilden het feit dat ik transgender ben gaan lekken aan de pers." Ondanks de manier waarop het gegaan is, is ze blij dat ze haar verhaal aan de wereld heeft verteld. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zo trots op @nikkietutorials ❤️. RESPECT!!!

A post shared by Rik van de Westelaken (@rik_van_de_westelaken) on

 

Genieten in stilte

Alle liefde die ze heeft gekregen van fans, Chantal Janzen, Kelly Weekers, Paul de Leeuw en andere kijkers heeft Nikkie helemaal overweldigd. "Ik ben overladen door positieve reacties en daar geniet ik enorm van. Voor nu kies ik er verder voor om hier in stilte van te genieten. Als je vragen hebt over mijn verhaal dan verwijs ik je door naar mijn video," vertelt NikkieTutorials aan RTL Boulevard. Haar coming out-video kun je hieronder bekijken!