Gisteren drongen gewapende overvallers het huis van Nikkie Tutorials binnen. Aanvankelijk was niet duidelijk of het Youtube-fenomeen zelf aanwezig was, maar nu bevestigt Nikkie de Jager dat zij en Dylan wel degelijk bedreigd zijn.

De politie zoekt momenteel (minimaal) drie daders die gisteren een huis in Uden binnendrongen. De politie maakt in principe niet bekend wie slachtoffer werd van de roofoverval, maar RTL Boulevard wist gisteren te melden dat het om het huis van Nikkie ging.

Vannacht meldde Nikkie Tutorials zich weer op social media, om haar volgers te vertellen wat haar en Dylan overkomen is. Het duo was wel degelijk thuis, en hun verhaal is behoorlijk heftig!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love you 💞

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

 

“Vandaag werd één van mijn grootste nachtmerries waarheid. We zijn in ons eigen huis beroofd terwijl we onder schot werden gehouden. Dylan en ik zijn mishandeld: lichamelijk zijn we er goed aan toe, maar mentaal is het een ander verhaal. Ik schrijf deze boodschap om jullie te laten weten dat we veilig en ‘okee’ zijn. Ik neem de komende dagen even wat tijd voor mezelf en wil jullie alvast bedanken voor jullie begrip.”

 

Onder de Instagram-post regent het steunbetuigingen en hartjes, van onder anderen Chantal Janzen, Nienke Plas, Samantha Steenwijk en Anna Nooshin.

Famous Nikkie Tutorials

Nikkie Tutorials is een prominent beautyvlogger en ze kwam de afgelopen tijd zelfs wereldwijd in the picture. Nadat Nikkie gechanteerd werd kwam ze op visite bij Ellen Degeneres (wat ze eigenlijk niet ze tof vond), en dit jaar speelde ze een rol tijdens het Eurovisie Songfestival. Binnenkort krijgt ze haar eigen make-up-show voor tieners: Make-Up-Cup.