Nikkie Plessen in RTL Boulevard

Ibiza is zélfs in coronatijd nog een BN'er-broeinest met een hoog 'ons-kent-ons'-gehalte. Reken maar dat Lil' Kleine en Jamie Vaes niet de enigen waren die afgelopen weekend op de opening van het veelbesproken hotel af kwamen. Nikkie Plessen was er ook, maar ze merkte niets van alle vermeende commotie rondom Lil' Kleine.

Article continues after the ad

Rapper Lil' Kleine - radiozender FunX draait 'm even niet meer - domineert al dagen de headlines met nieuws, geruchten én meningen over de vermeende mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes. Wat is er nu écht gebeurd tussen hen in dat OKU-hotel? Nou, Nikkie Plessen sliep dus óók in dat hotel toen 'het' gebeurde, maar ze was blijkbaar nog lekker in dromenland.

Nikkie Plessen over Lil' Kleine

"Nee, dat is dus eigenlijk het hele vreemde. Ik was er zelf met mijn gezin voor mijn vriendin, de eigenaresse van onder andere het hotel zelf", legde ze gisteren uit in RTL Boulevard. "Wij moesten allemaal om elf uur slapen, want dat is nog het coronagegeven wat op Ibiza is: een avondklok. Wij lagen gewoon allemaal in onze hotelkamer, ik werd de volgende dag wakker, zat aan mijn ontbijt en ik denk dat ik honderd oproepen gemist had."

'Eerder in Nederland'

Volgens de modemiljonair wisten wij hier in Nederland meer dan zij op locatie. "Eigenlijk was het nieuws eerder in Nederland dan het bij ons aanwezig was. Wij hebben daar zelf als gasten – er zijn 200 kamers – niet meegekregen." Heeft ze dan helemaal niets gehoord? "Natuurlijk hebben wij het daar ook over, maar de grap is dat iedereen in Nederland elke keer meer kon vertellen dan wij op de locatie zelf konden vertellen."

Nikkie afbetaald?

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries besloot er cynisch op in te haken. "Maar jullie zijn toch betaald om te zwijgen?" Die verhalen had Nikkie wél gehoord. "Ja, dat hoorde ik ja. Wie zei dat ook alweer?"


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.