Nikkie Plessen

Fashion-koningin en multimiljonair Nikkie Plessen deed vorige week de wenkbrauwen fronzen. Ze vierde haar 35ste verjaardag, maar volgens buren liep dat gierend uit de hand. Zó erg zelfs, dat de politie poolshoogte moest komen nemen.

Article continues after the ad

Althans, dat schreef weekblad Privé, dat met één van de buurtbewoners sprak. Nikkie en haar vriend Ruben Bontekoe zouden al scheldend en tierend voor een hoop heisa en overlast hebben gezorgd. Op een gegeven moment zou een gefrustreerde Nikkie zelfs hebben gezegd dat ze de hele straat zou opkopen. Iets dat ze met haar miljoenenvermogen nog zou kunnen doen ook!

Nikkie reageert

Gisteren zat de Dragons' Den-ster weer in haar vertrouwde RTL Boulevard-studio, waar ze op het gerucht reageerde. Ze benadrukt dat alleen haar ouders én haar schoonzus met de kinderen op bezoek kwamen. Het feestje eindigde 'gewoon' om kwart over tien, begint Nikkie. "Nee, alle gekheid op een stokje: ik ken mijn buurman al dertien jaar. En al dertien jaar weet ik hoe ik met mijn buurman moet omgaan."


Boze buurman

Deze boze buurman zou dus - waarschijnlijk - Privé hebben ingeschakeld. Volgens Nikkie ging het echter om een woordenwisseling, geen totaal uit de hand gelopen ruzie. "We hebben geen corona-feestje gehouden." Zijn Nikkie en haar buurman weer oké? Nou, nee - niet echt. "Mijn buurman... waardeer ik als buurman, maar dat is het dan ook. Wij zijn gewoon geen vrienden." Ze heeft overigens geen idee of hij daadwerkelijk het roddelblad belde, maar denkt van wel. "Beetje zielig." En hoe zit het nu met de straat? Gaat ze die helemaal opkopen? Sarcastisch: "ja! Helemaal! Dus als jullie nog een huisje zoeken..."