Nikkie Plessen, tranen, RTL Boulevard

Modemagnaat Nikkie Plessen barstte gisteren in tranen uit bij RTL Boulevard. Ze kreeg het even te kwaad bij een item over een model met het syndroom van Down. Ze wordt nu overladen met steunbetuigingen!

Article continues after the ad

Nikkie besprak Ellie Goldstein, een model met Downsyndroom dat aan de slag gaat voor Gucci. Dat raakte een gevoelige snaar. Ze verloor jaren geleden haar broertje die ook het Downsyndroom had. "Dat zulke grote merken daar dan voor gaan staan, vind ik knap, goed én het moet", vertelde ze met tranen in de ogen. Inmiddels stroomt haar Insta vol met lieve steunbetuigingen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soms heb je even een glas wijn nodig 😉 #vriendinnetjes 💋

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op


'Respect'

"Soms heb je even een glas wijn nodig", schrijft Nikkie op Instagram, verwijzend naar het beladen momentje in de uitzending. "Mooi en kwetsbaar hoe je sprak. Respect", klinkt het in de comments. "Wat ben je een mooi oprecht mens", schrijft een kijker. Een ander: "Na de uitzending van vandaag bij boulevard ben ik je meer gaan waarderen. Nu zien we jou meer als 'mens'. Heel fijn." En ook: "moest vanavond met je mee huilen het raakte me zo."

Nikkie in Boulevard

Het oprechte moment van Nikkie oogst dus veel lof bij kijkers. Het moment gemist? Kijk 'm hieronder terug (met tissues bij de hand).