nikkie plessen rtl boulevard eddy luuk

Nikkie Plessen probeert haar RTL Boulevard-collega’s te enthousiasmeren voor een nieuw concept. Eddy Zoëy en Luuk Ikink blijken echter nogal ‘saaie pieten’… "Wat is dat nou voor onzin?"

Nikkie Plessen over funshopping

Nikkie Plessen nam vanavond plaats achter de RTL Boulevard-desk om ons te vertellen over funshopping: winkels bieden steeds meer een hele 'experience' aan. Een dagje winkelen wordt een belevenis. “Je ziet dat er een verschuiving is: winkels moeten meer gaan bieden dan alleen maar het koude verkopen”, zo vertelt Nikkie. Eddy Zoëy snapt ‘m: “Je winkel moet zo cool zijn dat het helemaal niet erg is dat die mensen de winkel uitstappen en vervolgens online bij dat merk gaan bestellen.

'Wat is dat nou voor onzin?'

Het is op dit moment gewoon zo belangrijk dat je bouwt aan het houden van je klanten. En dat is met een hapje, een drankje, de hele ambiance”, stelt Nikkie. “Ik vind dat wel leuk”, zegt de tegenwoordig brilloze Luuk Ikink. “Maar als er een dj staat dan ga ik echt weg.” Eddy deelt die mening: “Vind ik ook.De veelbesproken Nikkie weet niet wat ze hoort: “Hoezo is dat nou weer? Wat is dat nou voor onzin? Dat is toch gezellig? Jeetje, wat een saaie pieten!”

Article continues after the ad

Gelukkig was het gisteren met Bridget Maasland een stuk gezelliger!

Je ziet RTL Boulevard elke dag rond 18:35 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.