Nikkie Plessen in RTL Boulevard

Nikkie Plessen lag gisteravond nietsvermoedend naar het nieuwe seizoen van Wie ben Ik? te kijken, toen ze zichzelf opeens in een enorm ongemakkelijke positie voorbij zag komen… De dader? Tijl Beckand! Nikkie roept hem zodoende op het matje.

Een Nikkie Plessen-paspop in Wie ben Ik?

Tijl Beckand moest er gisteravond in Wie ben Ik? achter komen wie een compleet in tijgerprint gehulde paspop moest voorstellen. Het antwoord bleek niemand minder te zijn dan RTL Boulevard-expert Nikkie Plessen! Dat had Tijl echter niet direct in de gaten. Terwijl hij bleef gokken en gissen, hield hij paspop-Nikkie op een vrij ongepaste manier voor zich… De echte Nikkie was gisteravond getuige van Tijls fratsen met de paspop. En haar afschuw laat ze duidelijk blijken:

 

Article continues after the ad

 

"Oh, wat erg dit"

"Oh, wat erg dit", horen we Nikkie op de achtergrond zeggen, terwijl we Tijl in de weer zien met de paspop. Gelukkig bewijzen de lachende emoji’s bij haar bericht dat de presentatrice er eigenlijk ook wel om kan lachen! Dat betekent echter niet dat Tijl zomaar met zijn fratsen wegkomt: “Je hebt wat goed te maken, Tijl”, schrijft Nikkie bij haar video.

Tijl Beckand maakt de tongen los

We schreven vorige week ook al een aantal keer over Tijl. Zijn deelname aan De Slimste Mens maakte namelijk nogal wat los! Het nodigde Angela de Jong zelfs uit tot een venijnige column. Daarin schrijft zij dat de roem en aandacht hem naar het hoofd was gestegen. Aan tafel bij Jinek vertelde Tijl wat hem tijdens de finaleweek nou precies bezielde.

Wie ben Ik? is elke donderdag te zien op RTL 4.