nikkie plessen rtl boulevard eddy luuk

Modemagnaat en bekend RTL Boulevard-deskundige Nikkie Plessen 'reageerde' gisteren voor het eerst op haar ophef-veroorzakende Photoshop-faalactie van een tijdje terug, waarbij overduidelijk te zien was dat ze haar eigen lichaam slanker en strakker wilde maken.

Article continues after the ad

Presentator Tim den Besten haalde eerder deze maand flink uit naar Nikkie nadat ze niet voor de eerste keer een geshopt beeld op haar socials slingerde. "Ik ben Nikkie Plessen en ik verneuk graag jonge meisjes met mijn gestoorde photoshoppings", schreef hij sarcastisch. De bewerkblunder viel ook direct op: Nikkie shopte een deel van haar omgeving - in dit geval een yacht- vrolijk mee...


De shoppende Nikkie werd eerder ook al gesnapt:


Nikkie 'reageert' op Photoshop-blunder

De mode-onderneemster zat gisteren weer in RTL Boulevard en het gesprek kwam op lange broeken. "Ik ben fan van de lange broek, maar dat komt ook – en dat is eigenlijk de tip voor alle korte mensen op deze wereld – is dat een lange broek je erg lang maakt, omdat je er ook erg lange hakken onderaan kunt", vertelde ze. "Als je kijkt: ik heb dus nu ook deze hele hoge broek aan met hele hoge hakken erbij, dan oog je optisch langer. Dan hoef je niet te photoshoppen. Daar ben ik ook niet zo goed in blijkbaar. Haha."

'Niet zo goed' met Photoshop

Tot zover Nikkie's 'reactie' op haar Photoshop-fail. Het is inderdaad niet echt een reactie, al kan ze zoals je ziet wel lachen om haar eigen blunder en ziet ze zelf ook wel in dat het nogal opvalt en knullig oogt als je je omgeving mee-shopt. Maar de fashionista gaat niet in op de kritiek van Tim: die vindt dat jonge meiden een onrealistisch beeld krijgen voorgeschoteld, wat gevaarlijk kan zijn. "Wellicht is het voor RTL Boulevard een idee om eens een item te maken over influencers die hun jonge doelgroep voorliegen. Het zou nuttig zijn als Nikkie dan óók aan de desk staat", sneert Mediacourant, het media-blog waar heel Hilversum op gluurt.

RTL Boulevard is elke dag rond 18:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.