Nikkie Plessen

We lieten jullie eerder al kennismaken met de afgetrainde killerbody van Nikkie Plessen. Om haar status als sportbabe verder te verstevigen, heeft Nikkie een verrassing voor haar volgers. Ze komt namelijk met een sportcollectie, inclusief bijbehorende work-out-video’s!

Nikkie Plessen komt met collectie sportkleding

Nikkie Plessen plaatst regelmatig Instagram-filmpjes van haar sportroutine. En die slaan aan! Logischerwijs heeft de zakenvrouw dan ook besloten om een nieuw initiatief te starten. Nikkie komt namelijk met een eigen sportcollectie: Nikkie Sportswear. Daarbij horen ook wekelijkse video’s, waarin ze laat zien hoe ze thuis haar killerbody onderhoudt.

De work-out-routine voor een killer body

“In de afgelopen periode - toen sportscholen hun deuren sloten - heb ik me volledig gestort op thuis sporten. Ik deelde dagelijks mijn work-out-routine op Insta Story en kreeg veel verzoeken om dit te blijven doen”, aldus Nikkie. En zo werd dus Nikkie Sportswear geboren! Vanaf volgende week vrijdag zijn haar wekelijkse work-out-video’s online te vinden en ligt haar collectie in de (digitale) winkels. Als sneak peek laat de modekoningin alvast een aantal stuks uit de collectie zien:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

In de afgelopen periode (toen sportscholen hun deuren sloten) heb ik me volledig gestort op thuis sporten. Ik deelde dagelijks mijn workout routine op Insta Story en kreeg veel verzoeken om dit te blijven doen 🏃🏼‍♀️🏋🏼‍♀️ Ik miste de perfecte workout outfits, dus besloot een eigen sport collectie + wekelijkse workout video’s uit te brengen. En daar is het dan... NIKKIE SPORTSWEAR 🏃🏼‍♀️🏋🏼‍♀️ Vanaf volgende week vrijdag zijn mijn wekelijkse workout video’s te vinden op de website en de collectie te verkrijgen in stores & online 💥💥💥 #NIKKIE #SPORTSWEAR #WORKOUTVIDEO

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Afgelopen week schreven we ook al over Nikkie, zo werd bekend dat ze een groot deel van de noodsteun die haar bedrijven hebben ontvangen terug gaat storten. Het gaat de zakenvrouw financieel gezien dus nog steeds voor de wind! Dat verklaart ook meteen waarom ze geen oren heeft naar modemondkapjes.

Article continues after the ad