Nikkie de Jager in Make-Up Cup van AVROTROS

Nikkie de Jager groeide dankzij haar make-uptips uit tot een van de populairste YouTubers van Nederland. Maar een nieuwe generatie staat al klaar om in haar voetsporen te treden!

Talentenjacht

Dit voorjaar werd bekend dat Nikkie de Jager haar eigen programma krijgt bij de AVROTROS, genaamd Make-Up Cup. Hierin gaat zij op zoek naar nieuwe visagietalenten. Aan de hand van uiteenlopende opdrachten worden de kandidaten beoordeeld op hun techniek en creativiteit. Om alvast in de stemming te komen, verscheen vandaag de eerste promo voor deze gloednieuwe talentenjacht!


‘Hun eigen verhaal’

Nikkie de Jager heeft in ieder geval alvast enorm veel zin in Make-Up Cup. “Ik vind het fantastisch dat ik mijn liefde voor make-up mag delen met de nieuwe generatie. De deelnemers hebben allemaal hun eigen verhaal en dat zie je terug in hun werk en ideeën. Het is zo waanzinnig om bij al deze jonge talenten de passie te zien. Zo is het bij mij ook ooit begonnen!”, jubelt de visagiste in de aankondiging.

Article continues after the ad

Monica en Miljuschka

Gelukkig staat de winnaar van 20 Jaar Wie is de Mol? er niet alleen voor; Nikkie de Jager zal worden bijgestaan door gastjuryleden als Monica Geuze, Roxeanne Hazes en Miljuschka Witzenhausen. En daar blijft het niet bij: in de laatste aflevering is zangeres Davina Michelle te gast voor de ultieme finaleopdracht!

Make-up Cup is vanaf zaterdag 9 januari te zien bij AVROTROS.