Nikkie de Jager, Wie is de Mol

KWF Kankerbestrijding heeft dankzij Wie is de Mol €50.077,50 euro aan donaties binnen gekregen! Winnares Nikkie de Jager doneerde de pot van €12.580 euro aan het goede doel en de Molloten hebben dit bedrag via een actie dik verdubbeld.

Wie is de Mol maakte het eindbedrag bekend op hun social media met de tekst: “KWF is dankbaar voor het enorme bedrag dat dankzij Nikkie en de fans van #widm is opgehaald.”

Geld voor KWF

Mischa Stubenitsky van KWF bedankte iedereen: “Met dit bedrag kunnen we levensreddend onderzoek naar zeldzame kankers mogelijk maken. Dank aan iedereen die heeft gedoneerd.”

Article continues after the ad

Trotse medekandidaten

WIDM-deelnemers reageerden onder de post. Peggy schreef: “@nikkietutorials zoooo verdiend die overwinning en zo’n prachtig gebaar dat je het inzet voor dit goede doel!! Lieve Nikkie je bent een held!!” en Patrick Martens deelde: “BREAKING NEWS! Zo trots op @nikkietutorials en alle @wieisdemol.avrotros FANS! Want door jullie kan er ruim 50k gedoneerd worden aan het @kwfkankerbestrijding”

Ook de jubileum-Mol Jeroen Kijk in de Vegte liet van zich horen. In zijn radioprogramma vertelde hij hoe trots hij is: “De totale opbrengst is: €50.077,50!!! Woooooow!!”

Wij zijn inmiddels al druk bezig met het volgende seizoen dat in januari 2021 start. Zouden GTST-ster Erik de Vogel en verslaggeefster Charlotte Nijs meedoen? Niets is wat het lijkt…