Nikkie de Jager krijgt de schrik van haar leven als ze haar eigen wassen beeld onthult in Madamme Tussauds in Amsterdam. “Oh my god! Ik ben bang voor haar!”

Nikkie de Jager, die afgelopen week een Televizierring won, plaatst op haar Instagram dat ze opnieuw groot nieuws heeft.

 


This is where we first met

De make-upster deelt op haar YouTube-kanaal de eerste ontmoeting met haar twin sister. Dat een eerste ontmoeting met jezelf super scary kan zijn, laat Nikkie als geen ander zien. Bij het zien van haar wassen zelf, slaat ze van schrik haar handen voor haar gezicht. “Oh, nee! Ik ben echt bang!”


 

Article continues after the ad

Flirtende twin sister

Voorzichtig stapt Nikkie op zichzelf af. “Hallo?” Ze raakt haar arm aan. “Ahh, ik ben echt bang dat ze elk moment kan gaan bewegen!” Wat ze echt freaky vindt, is dat haar evenbeeld een rimpeltje onder haar oog heeft. “Niemand anders weet van die rimpel. Alleen ik! En nu heeft zij hem ook!” Als ze gewend is aan haar eigen gezelschap, draait ze goedkeurend een rondje om haar twin sister heen. “Ziet mijn neus er zo uit vanaf de zijkant?! Ik heb een goed profiel!” En dan, flirtend tegen zichzelf: “Heyyy, whats up? Aah, het voelt alsof ze elk moment kan gaan bewegen! Zo eng!”

Benieuwd naar de onthulling van de Songfestival heldin Nikkie de Jager - De Tweede? Op haar YouTube-kanaal doet ze verslag van haar 'freaky twin sister'.
 

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.