Nikkie de Jager, NikkieTutorials, openhartig

In het kader van Pride Week leeft Nikkie de Jager (beter bekend als NikkieTutorials) zich uit op Ellie Lust. Deze laatste ondergaat een make-over, waaraan zelfs wat glitter make-up te pas komt!

Ellie Lust bewondert Nikkie de Jager

Nikkie de Jager weet natuurlijk wel wat ze doet met een make-upkwast. Zodoende mocht de YouTube-ster Ellie Lust onder handen nemen. Dat gebeurt in het kader van Pride Week, zodat er tussen alle glitters door natuurlijk ook nog plaats is voor een gesprek over Nikkie haar coming-out. Ellie heeft grote bewondering voor het feit dat Nikkie zich voor haar 14 miljoen volgers zo kwetsbaar heeft opgesteld: “Jij hebt echt levens gered.”

Nikkie openhartig over coming-out

Nikkie vertelt ook nu weer eerlijk over haar coming-out als transgender: “Het was af en toe heel donker. Het was heel eng. Ik heb echt gedacht: het hoeft niet meer.” Gelukkig kijkt ze inmiddels positief terug: “Het heeft me vrijheid gebracht en een stuk minder stress in mijn leven.” Het was af en toe namelijk best lastig voor Nikkie om te verbergen dat ze niet geboren is als vrouw. Als het gesprek bijvoorbeeld over menstruatiepijn ging, loog ze dat ze dat ook altijd zo erg had.

Article continues after the ad

YouTube-ster NikkieTutorials onthulde eerder in een van haar video’s transgender te zijn. Ze ging er vanuit dat mensen vooral kwaad zouden worden omdat ze “had gelogen”. Veel kijkers zagen het inderdaad niet aankomen, maar de make-up-artiest kreeg gelukkig vooral heel veel positieve reacties, ook van bekende sterren!